Nieuws

Bellingham neemt het op voor ploeggenoot: 'Ik heb wat onzin voorbij zien komen'

Bellingham neemt het op voor ploeggenoot: 'Ik heb wat onzin voorbij zien komen'

04-12-2022 23:59 Laatste update: 05-12-2022 00:04

Jude Bellingham snapt niks van de kritiek aan het adres van ploeggenoot Jordan Henderson. De middenvelder van Liverpool was van grote waarde voor Engeland, dat zich ten koste van Senegal plaatste voor de kwartfinale van het WK.

Engeland wist met 3-0 te winnen van Senegal en Henderson nam de openingstreffer voor zijn rekening. Uitblinker Jude Bellingham prijst zijn landgenoot na afloop voor de camera van ITV. "Hij heeft het vandaag geweldig gedaan. Ik heb wat onzin voorbij zien komen dat over hem gezegd is. Dat is echt belachelijk."

"Hij is op technisch gebied zo onderschat", vervolgt het jonge talent. "Hij heeft nu opnieuw geleverd in een grote wedstrijd met een grootse goal. Het is tijd om een beetje respect te krijgen", besluit Bellingham, die zich op 19-jarige leeftijd op kan maken voor de kwartfinale van het WK. Zaterdagavond wordt de wedstrijd tegen Frankrijk afgewerkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!