Nieuws

Na Tottenham nu ook Manchester United in problemen door corona-besmettingen

Na Tottenham nu ook Manchester United in problemen door corona-besmettingen

13-12-2021 16:27

Het trainingscomplex Carrington van Manchester United blijft voorlopig hermetisch gesloten. Directe aanleiding daartoe is een corona-uitbraak bij The Red Devils. Of het treffen met Brentford dinsdag doorgaat is onbekend, de clubleiding is in overleg met de Premier League

Zondag kwam naar buiten dat United te kampen had met een aantal positieve coronatesten. Als reactie daarop werd er zondag individueel getraind door de spelers. Maandagmiddag meldt de club dat het complex voor 24 uur gesloten blijft in een statement.  

'De club is in gesprek met de Premier League of het veilig is om de wedstrijd van dinsdag tegen Brentford door te laten gaan. Zowel uit het oogpunt om een mogelijke corona-besmetting op te lopen, als vanuit de verstoorde voorbereiding voor de spelers', wordt gesteld in het statement.  

Of de technische staf en de spelers zullen afreizen naar Londen voor de uitwedstrijd met Brentford, hangt af van de uitkomst van het gesprek tussen beleidsbepalers van de Premier League en Manchester United.