Nieuws

'Zuid-Koreaanse aanvaller moet telefoon uitzetten na 20.000 huwelijksaanzoeken'

'Zuid-Koreaanse aanvaller moet telefoon uitzetten na 20.000 huwelijksaanzoeken'

03-12-2022 14:41

Zuid-Korea stuntte vrijdag door zich te plaatsen voor de achtste finales van het WK, maar Cho Gue-Sung kon zijn vreugde niet delen via sociale media. De aanvaller heeft zijn telefoon uitgezet nadat hij ruim 20.000 huwelijksaanzoeken kreeg. 

Gue-Sung kreeg een enorme hoeveelheid volgers sinds de start van het WK, bericht The Athletic. De aanvaller begon aan het toernooi in Qatar met ongeveer 20.000 volgers op Instagram. Sinds het WK is dat aantal opgelopen tot 1.6 miljoen. De reden? De aanvaller is aantrekkelijk. 'Hij had wat rust nodig', zegt een Zuid-Koreaanse journalist tegenover de kwaliteitskrant. 'Zijn telefoon hield niet op met afgaan. Hij kon er niet van slapen en moest zich concentreren op de wedstrijd.'

Zuid-Korea wist vrijdag op het laatste moment van Portugal te winnen in de laatste groepswedstrijd en plaatste zich daarmee voor de achtste finales ten koste van Uruguay. De volgende horde van Zuid-Korea is een flinke: Brazilië staat voor de deur voor een plek in de kwartfinales. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!