Nieuws

Pelé stuurt hoopgevend bericht de wereld in: 'Maandelijkse controle in ziekenhuis'

Pelé stuurt hoopgevend bericht de wereld in: 'Maandelijkse controle in ziekenhuis'

02-12-2022 11:58

Pelé heeft een hoopgevende boodschap geplaatst op Instagram. De 82-jarige Braziliaanse voetballegende werd vorig jaar geopereerd vanwege darmkanker. Dinsdag werd hij weer opgenomen in het ziekenhuis van São Paulo.

Er waren daarom grote zorgen om zijn gezondheid, maar de oud-aanvaller stelt iedereen gerust. Het gaat namelijk om een maandelijkse controle. In Qatar prijkte Pelés gezicht in een lichtboodschap op een wolkenkrabber, met daarnaast de woorden 'Get well soon'.

"Vrienden, ik ben voor een maandelijks bezoek in het ziekenhuis. Het is altijd leuk om positieve berichten te ontvangen. Bedankt Qatar, voor deze steunbetuiging, en bedankt aan iedereen die me goede vibes stuurt", aldus Pelé op Instagram. Edson Arantes do Nascimento, zoals zijn volledige naam luidt, won het WK met Brazilië in 1958, 1962 en 1970 en hoopt dat zijn land in Qatar de zesde wereldtitel ooit kan bijschrijven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!