Nieuws

Álvarez verontschuldigt zich na uitschakeling Mexico: 'Ik wil ze bedanken'

Álvarez verontschuldigt zich na uitschakeling Mexico: 'Ik wil ze bedanken'

01-12-2022 07:02

Edson Álvarez was maandag dicht bij de achtste finales met Mexico, maar een treffer van Saudi-Arabië in de blessuretijd deed die droom de das om. De middenvelder van Ajax verontschuldigt zich tegenover de fans en stelt dat de ploeg op de schop moet.

Álvarez meldde zich na afloop van het laatste groepsduel bij TUDN en deed zijn zegje. "Ik wil me bij hen verontschuldigen", zegt Álvarez over de meegereisde fans. "Ik wil ze bedanken, want het feit dat ze komen is ongelooflijk. We voelen echt hun steun. Het is tijd voor een grote evaluatieronde. Van wat we verkeerd doen. Niet alleen op het veld, maar in alles. We hadden veel kansen en mogelijkheden, maar we konden niet scoren. We moeten de dingen onder ogen zien, onze borstkas tegen de kogels zetten."

Mexico mocht lang hopen op een plek in de achtste finales, maar werd uiteindelijk op basis van doelsaldo derde in Groep C. Argentinië en Polen gaan door naar de eindrondes. "Een overwinning tegen Polen was een beter scenario. We probeerden het, maar blijven achter met een nare smaak in onze mond", besluit Álvarez.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!