Nieuws

'Lukaku vredestichter van ruzie in Belgische kleedkamer na verlies tegen Marokko'

'Lukaku vredestichter van ruzie in Belgische kleedkamer na verlies tegen Marokko'

28-11-2022 22:50
2

De verhoudingen staan op scherp bij België. Volgens L’Équipe zou er ruzie zijn ontstaan in de kleedkamer van Rode Duivels, waar onder andere Jan Vertonghen en Eden Hazard elkaar in de haren zouden zijn gevolgen.

België verloor de wedstrijd van Marokko (0-2), waardoor de kansen op een plaats in de knock-out fase van het WK zijn geslonken. Na afloop van het duel zagen we al een tierende Thibaut Courtois die de dug-out te grazen nam, maar ook in de kleedkamer zou het niet gezellig zijn geweest. Hazard en Vertonghen zouden een discussie hebben gehad omdat eerstgenoemde zou hebben gezegd dat de defensie te traag was. Romelu Lukaku zou de confrontatie tussen het tweetal hebben gestopt.

België zal alle koppen bij elkaar moeten steken om alsnog zijn missie te kunnen volbrengen: de knock-out fase halen. Dan zal het wel moeten winnen van Kroatië, dat met slechts één punt meer ook alles op alles zal zetten om te winnen. Ook Marokko heeft nu in totaal vier punten behaald en neemt het op tegen Canada, dat al is uitgeschakeld.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!