Exclusive

VN Man of the Match: Aboubakar zorgt met goal en assist voor Kameroense comeback

VN Man of the Match: Aboubakar zorgt met goal en assist voor Kameroense comeback

28-11-2022 13:08 Laatste update: 13:28
1

Kameroen en Servië speelden maandag 3-3 gelijk. Dat had Kameroen mede te danken aan Vincent Aboubakar, die inviel en belangrijk was met een goal en een assist. Dat levert de spits de titel VN Man of the Match op. 

Aboubakar kwam in de 55e minuut binnen het veld voor Martin Hongla en dat bleek een goede zet van bondscoach Rigoberto Song. Toen de spits in het veld kwam stond het 3-1 voor Servië, maar daar kwam snel verandering in. In de 64e minuut ging de aanvaller alleen op doelman Vanja Milinkovic-Savic af. In de veronderstelling dat hij buitenspel stond wipte Aboubakar de bal geweldig over de doelman heen in de goal. Uiteindelijk bleek van buitenspel geen sprake en was de aansluitingstreffer een feit. 

Twee minuten later was het wéér Aboubakar die op het doel van Servië afstormde. De spits was ditmaal niet zelfzuchtig en legde de bal af op Eric Choupo-Moting. De spits van Bayern München faalde niet en tekende voor de gelijkmaker. Naast zijn goal en assist kon Aboubakar een passnauwkeurigheid van 88 procent overleggen en won hij drie van de vier duels die hij aanging. Bovendien waren drie van de drie dribbels die hij begon succesvol. Dat maakt Aboubakar de VN Man of the Match

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!