Nieuws

Kudus slaat terug na interview met The Guardian: 'Wat is jullie agenda? Nep!'

Kudus slaat terug na interview met The Guardian: 'Wat is jullie agenda? Nep!'

23-11-2022 22:46

Mohammed Kudus gaf een spraakmakend interview aan The Guardian en zei, volgens de krant, dat Neymar niet beter was dan hijzelf. Kudus heeft inmiddels gereageerd op de kritiek en stelt dat de krant zijn woorden uit zijn verband heeft getrokken.

Volgens The Guardian was Kudus duidelijk in zijn bewoordingen. "Neymar is niet beter dan ik. Hij is alleen een speler met een hoger profiel. Hij is een legende en een aanvoerder van Brazilië. Ik ben Mohammed Kudus, een talent uit Ghana, maar die stappen ga ik zetten", schreef The Guardian onder meer. 

Kudus heeft op Twitter van zich laten horen. "Mijn familie en cultuur heeft mij zo opgevoed om de ouderen te respecteren. Net zoals Neymar en Thiago Silva zijn er vele legendes die mij inspireren om te dromen. Net als Neymar wil ik op nederige manier de volgende generatie inspireren zoals zij dat deden. Wat is de agenda, Guardian Sport? Ik ga me op morgen concentreren. FAKE NEWS!", laat Kudus weten.

De aanvaller van Ajax staat donderdag met Ghana tegenover Portugal op het WK. Naast de twee landen zitten ook Uruguay en Zuid-Korea in Groep H.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!