Mané spreekt de Senegalese burger toe: 'De leeuwen gaan boven zichzelf uitstijgen'

21 november om 09:22

Sadio Mané is er dan wel fysiek niet bij tijdens de wedstrijd van Senegal tegen het Nederlands elftal, maar heeft zijn teamgenoten moed ingesproken. De sterspeler van de Afrikaanse kampioen denkt dat zijn land het goed gaat doen tegen Oranje.

De nachtmerrie van Mané werd enkele dagen voor het WK werkelijkheid: een blessure houdt hem heel het toernooi aan de kant. Toch denkt de aanvaller van Bayern München dat zijn land ongenaakbaar is. 'Ik weet zeker dat de leeuwen boven zichzelf zullen uitstijgen en alle wedstrijden als een echte finale zullen benaderen', begint hij in een bericht op Instagram.

'Ik ben er ook van overtuigd dat alle Senegalezen ons dappere nationale team zullen steunen en aanmoedigen. Net als alle fans ben ik ervan overtuigd dat mijn teamgenoten als een eenheid zullen strijden en te eren wat ons dierbaar is', vervolgt Mané, die met succes is geopereerd aan zijn kuitbeen. 'Godzijdank is de operatie goed verlopen en ik wil deze gelegenheid aangrijpen om jullie allemaal te bedanken en mijn waardering uit te spreken.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sadio Mane (@sadiomaneofficiel)