Transfernieuws

Feyenoord bereikt principeakkoord met verdediger: 'Fijn dat de club me vertrouwt'

Feyenoord bereikt principeakkoord met verdediger: 'Fijn dat de club me vertrouwt'

14-11-2022 09:17 Laatste update: 09:18

Feyenoord heeft een principeakkoord bereikt met Quilindschy Hartman voor een contractverlenging. De 21-jarige exponent van de Feyenoord Academy tekent een contract tot 2025. Het contract van de speler liep eerst door tot 2023. 

Feyenoord laat via de officiële kanalen weten dat een principeakkoord is bereikt met Hartman. De verdediger begon bij VVGZ, belandde bij Excelsior en voegde zich uiteindelijk bij de jeugdopleiding van Feyenoord. Hartman speelde sinds augustus van dit jaar negen duels in het eerste van Feyenoord, waarin hij één keer scoorde en een assist gaf. 

Hartman is blij met de verlenging. "Het is natuurlijk ontzettend fijn dat de club op deze manier vertrouwen in mij uitspreekt", laat de speler weten op de clubsite. "Mijn debuut begin dit seizoen smaakte naar meer. En de thuiswedstrijd tegen Lazio dubbel zo. Dat zijn de wedstrijden waar je het als voetballer voor doet. Hopelijk komen er nog meer van dat soort momenten. Aan mij om te laten zien dat ik me blijf ontwikkelen en nog beter en stabieler kan als voetballer. Dan komt de beloning vanzelf."