Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooij maakt plaats voor terugkerend trio

27 oktober om 09:16
Laatste update: 27 oktober om 10:41

Ruud van Nistelrooij zal de wedstrijd tegen Arsenal naar verwachting met drie wijzingen in de basiself gaan beginnen. Volgens het Eindhovens Dagblad zullen drie vaste krachten terugkeren bij de eerste elf.

De Brabantse krant weet dat Luuk de Jong zijn rentree maakt in de basiself van PSV. De spits viel in Londen al in, net als tegen FC Groningen en zou er nu aan toe zijn om vanaf minuut één te starten, wat betekent dat Guus Til weer naar de bank verhuist. Ook Erick Gutiérrez en Phillip Mwene lijken het vanaf de aftrap te mogen gaan doen, ten koste van Anwar El Ghazi en Jordan Teze.

PSV zal er alles aan moeten doen om de overwinning binnen te slepen tegen Arsenal. De Eindhovenaren strijden met Bodø/Glimt om plek twee in de groep, die recht geeft op de knock-out fase van de Europa Leauge. Mochten de Brabanders derde worden, dan volgt een nieuw avontuur in de Conference League.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez, Mwene, Ramalho, Obispo, Max, Sangaré, Gutiérrez, Veerman, Simons, De Jong, Gakpo.

Vermoedelijke opstelling Arsenal: Turner; Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney; Lokonga, Vieira, Xhaka; Saka, Nketiah. Nelson.