Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooij maakt plaats voor terugkerend trio

Vermoedelijke opstelling PSV: Van Nistelrooij maakt plaats voor terugkerend trio

27-10-2022 09:16 Laatste update: 10:41

Ruud van Nistelrooij zal de wedstrijd tegen Arsenal naar verwachting met drie wijzingen in de basiself gaan beginnen. Volgens het Eindhovens Dagblad zullen drie vaste krachten terugkeren bij de eerste elf.

De Brabantse krant weet dat Luuk de Jong zijn rentree maakt in de basiself van PSV. De spits viel in Londen al in, net als tegen FC Groningen en zou er nu aan toe zijn om vanaf minuut één te starten, wat betekent dat Guus Til weer naar de bank verhuist. Ook Erick Gutiérrez en Phillip Mwene lijken het vanaf de aftrap te mogen gaan doen, ten koste van Anwar El Ghazi en Jordan Teze.

PSV zal er alles aan moeten doen om de overwinning binnen te slepen tegen Arsenal. De Eindhovenaren strijden met Bodø/Glimt om plek twee in de groep, die recht geeft op de knock-out fase van de Europa Leauge. Mochten de Brabanders derde worden, dan volgt een nieuw avontuur in de Conference League.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benitez, Mwene, Ramalho, Obispo, Max, Sangaré, Gutiérrez, Veerman, Simons, De Jong, Gakpo.

Vermoedelijke opstelling Arsenal: Turner; Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney; Lokonga, Vieira, Xhaka; Saka, Nketiah. Nelson.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!