Nieuws

Reacties op Ronaldo: 'Hij ondermijnt de manager, beter als hij vertrekt'

Reacties op Ronaldo: 'Hij ondermijnt de manager, beter als hij vertrekt'

21-10-2022 07:13 Laatste update: 09:58

Prominente Engelse analytici hebben gereageerd op het statement dat Cristiano Ronaldo donderdag bekendmaakte. De wereldster van Manchester United bood daarin geen excuses aan voor zijn vroegtijdige vertrek tijdens het duel met Tottenham Hotspur van afgelopen woensdag.

United speelde een uitstekende wedstrijd en won op Old Trafford met 2-0 van de Spurs, maar nog in de reguliere speeltijd vond de Portugees het genoeg geweest. Hij zou bovendien hebben geweigerd om in te vallen en kwam een dag later op Instagram met een uitleggende verklaring.

Gary Lineker reageerde op het voorval bij de BBC. "Dit is onaanvaardbaar, het is zo slecht." Asley Williams, oud-aanvoerder van Wales, is het daarmee eens. "Het was een geweldige avond voor Manchester United en hier hebben we het weer over Cristiano Ronaldo, die niet eens speelde."

Voormalig Engeland-verdediger Micah Richards doet daar nog een schepje bovenop. "Ten Hag had aan het begin van het seizoen al problemen met hem. Ik denk dat er maar één oplossing is. Ze moeten in januari tot een akkoord komen om hem te laten gaan. Hij ondermijnt de manager, dus ik denk dat het voor iedereen het beste is als hij vertrekt."