Nieuws

'Mogelijk Premier League-avontuur voor Bosz: Wolverhampton onder de indruk'

'Mogelijk Premier League-avontuur voor Bosz: Wolverhampton onder de indruk'

18-10-2022 06:45
1

Peter Bosz staat voor een nieuw avontuur als trainer. De Nederlander zou in beeld zijn bij Wolverhampton Wanderers, die een opvolger zoeken voor de ontslagen Bruno Lage.

Dat melden het Engelse talkSPORT en The Telegraph. Bosz heeft sinds afgelopen week geen werk meer, nadat hij werd ontslagen bij Olympique Lyon. De 59-jarige trainer zou zelfs al gesproken hebben met de Wolves, die dat als indrukwekkend hebben ervaren.

In de kranten wordt aangestipt dat Bosz dan wel werd ontslagen, maar dat hij er met zijn reputatie nog altijd goed op staat in Europa. Of de voormalig trainer van onder meer Ajax, Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen het ook daadwerkelijk gaat worden, is nog maar de vraag. Wolverhampton is van plan om met meerdere kandidaten te praten.

Dat de Engelsen een nieuw trainer nodig hebben, is duidelijk. De in het Oranje gehulde Premier League-club staat na tien wedstrijden op de zeventiende plaats. Dat is een plek op de ranglijst die we de laatste jaren niet van de club gewend zijn.