Nieuws

Arnesen wilde graag door bij Feyenoord: 'Voelde in juni wel dat ze twijfelden'

Arnesen wilde graag door bij Feyenoord: 'Voelde in juni wel dat ze twijfelden'

16-10-2022 11:17

Frank Arnesen had na zijn herstel graag door willen gaan bij Feyenoord, maar de clubleiding van de Rotterdammers zag dat niet zitten. De voormalig technisch directeur voelde in juni al een dergelijke twijfel bij algemeen directeur Dennis te Kloese. 

Arnesen schuift aan bij de uitzending van Goedemorgen Eredivisie en vertelt over zijn laatste maanden als technisch directeur bij Feyenoord. De Deen voelde aan dat Feyenoord twijfelde over zijn verblijf. "Dat was een beetje in de maand juni al, dat voel je. Dat was natuurlijk ook omdat ik ziek was en ze me wilden beschermen, dus dan weet je niet precies hoe ze zich willen. Uiteindelijk had ik 17 augustus een gesprek met Dennis te Kloese en Ton van Bodegom (Co-CEO, red.). Dat was een prima gesprek."

"Uiteindelijk zei ik: jongens, wat willen jullie? Want ik ben niet de baas hier", vervolgt Arnesen. "Dat is natuurlijk Dennis. Hij is algemeen directeur en bepaalt over het personeel. Hij zei: Frank, ik denk dat het beter is als je nu stopt, dan kunnen wij ook verder. Dat kon ik me wel voorstellen, want ik kon geen garanties geven dat ik ziektevrij zou worden. Zij wilden meteen een beslissing nemen", besluit Arnesen.