Nieuws

Sánchez op rechtsback voor Ajax: 'Hij is een pittige tante op het veld'

Sánchez op rechtsback voor Ajax: 'Hij is een pittige tante op het veld'

12-10-2022 18:26

Jorge Sánchez moet dinsdagavond de rechtsbackpositie vullen bij Ajax op bezoek bij SSC Napoli. Khalid Boulahrouz stelt dat de Mexicaan een doorzetter is en kijkt er naar uit de speler in actie te zien. 

Sánchez vervangt Devyne Rensch, die niet mee af afreiste naar de Italiaanse stad. De Mexicaan speelde nog niet veel voor de Amsterdammers. "Ik vind het een rechtsback en dat zegt hij ook van zichzelf, die niet opgeeft. Hij is een pittige tante en houdt van de duels. Een dynamische rechtsback met diepgang die niet de duels schuwt. Dat zie je wel graag in een rechtsback. Hij heeft het nog niet kunnen laten zien", stelt Boulahrouz over de speler die pas een half uur in actie kwam voor Ajax.

"Verdedigend straalt hij bij mij wel wat positiviteit uit, en wat ik de afgelopen weken bij Rensch miste was een bepaalde gretigheid. Bij Sánchez kan dat echter ook een valkuil zijn", besluit Boulahrouz. Ajax trapt om 18.45 uur af in het Stadio Diego Armando Maradona en staat voor een monsterklus: Napoli verspeelde nog geen punten in Groep A van de Champions League