Nieuws

'Het is ronduit belachelijk dat de situatie van Gimenez werd afgefloten'

'Het is ronduit belachelijk dat de situatie van Gimenez werd afgefloten'

03-10-2022 08:36
2

Willem van Hanegem begrijpt er niets van dat de treffer van Santiago Gimenez zondag werd afgekeurd in het duel tussen Feyenoord en NEC Nijmegen. De aanvaller kreeg een bal aangeschoten door doelman Jasper Cillessen, maar de goal werd afgekeurd wegens obstructie. 

Van Hanegem zag Feyenoord zondag moeite hebben met NEC en na een goed eerste half uur inzakken. 'Feyenoord begon in Nijmegen uitstekend en het voetbal dat ik daar een half uur zag, gaf me het idee dat het elftal groeit. Maar net zo makkelijk zakte het dus ook weer in elkaar. En dan heb je soms een meevaller nodig', schrijft De Kromme in zijn column. 'zoals een Cillessen die denkt dat hij de bal ongestraft tegen Giménez z’n kont aan kan schieten.'

De oud-voetballer kan niet geloven dat het doelpunt werd afgekeurd. 'Dat die situatie werd afgefloten, was ronduit belachelijk', schrijft de ras-Feyenoorder. Het moment deed Van Hanegem denken aan de treffer van Karim Benzema tegenover Loris Karius. 'Die goal werd gewoon goedgekeurd en Giménez stak niet eens zijn been uit. Volgens mij is het niet uit te leggen, al zullen ze er in Zeist vast wel weer een draai aan geven', besluit Van Hanegem hoofdschuddend. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!