Nieuws

'Ik kies voor Slot, Ten Hag was tactisch geweldig, maar op menselijk vlak niet'

'Ik kies voor Slot, Ten Hag was tactisch geweldig, maar op menselijk vlak niet'

20-09-2022 20:42

Mark Diemers is een van de weinige spelers die zowel onder Erik ten Hag als Arne Slot heeft gewerkt. In de podcast Fresia en Milan parkeren de bus van ESPN geeft de middenvelder zijn voorkeur aan.

Bij FC Utrecht werkte de middenvelder met Ten Hag en bij Feyenoord met Slot. "Ik kies voor Arne Slot. Ik kan alleen vanuit mijn tijd praten. Ik vond Ten Hag op tactisch vlak waanzinnig goed, dat waren zijn trainingen ook. Ik vond hem alleen, op dat moment, op menselijk vlak niet heel erg goed. Maar dat is al zes of zeven jaar geleden. Slot vond ik op menselijk vlak wel een stuk sterker."

Diemers denkt dat Ten Hag inmiddels op dat gebied een stuk beter is. "Kijk bij wat voor clubs hij heeft gewerkt, dus hij moet ook op menselijk vlak wel kwaliteiten hebben", aldus de FC Emmen-spelverdeler. "Ik heb nog wel eens contact via WhatsApp met hem. Dan komt hij ook heel vriendelijk op me over. Hij zal op menselijk vlak ook ongetwijfeld gegroeid zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!