Nieuws

Ajax verliest opnieuw in besloten oefenduel tegen FC Utrecht, Magallán pakt rood

Ajax verliest opnieuw in besloten oefenduel tegen FC Utrecht, Magallán pakt rood

20-09-2022 15:01

FC Utrecht heeft dinsdagmiddag op sportcomplex De Toekomst een oefenduel gewonnen van Ajax. De Amsterdammers eindigde de wedstrijd met tien man nadat Lisandro Magallán met rood werd weggestuurd.  

Een aardig verzwakt Ajax trad op eigen veld aan tegen Utrecht. Onder andere Lucas Ocampos en de van een blessure teruggekeerde Owen Wijndal begonnen in de basis voor Ajax.Meerdere spelers van de Amsterdammer hadden interlandverplichtingen waardoor ook enkele jeugdspelers hun opwachting mochten maken. Lorenzo Lucca opende na elf minuten nog wel de score, maar lang konden de Amsterdammers niet genieten van de voorsprong.

Utrecht trok achterstand nog voor rust recht en zette het zelfs om in een voorsprong. Middenvelder Luuk Brouwers kopte na ruim een half uur raak uit een voorzet van de Japanner Naoki Maeda. Vlak voor het rustsignaal schoot verdediger Rick Meissen de bal binnen uit een vrije trap van Younes. In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. Ajax eindigde met slecht tien man nadat Magallán zijn tweede gele kaart pakte na een opstootje met Amin Younnes.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!