Nieuws

Zahavi dreigt interlandcarrière te beëindigen na conflict over slaapwensen

Zahavi dreigt interlandcarrière te beëindigen na conflict over slaapwensen

16-09-2022 07:03

Voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft mogelijk zijn laatste interland gespeeld voor Israël na een conflict met de Israëlische voetbalbond. Wegens een onenigheid over de slaapwensen van de spits is een dergelijk groot conflict ontstaan dat Zahavi de handdoek in de ring wil gooien. 

Zahavi kondigt dat nieuws aan via zijn sociale media. De Israëliër is niet opgenomen in de definitieve selectie van Israël en dat is verrassend te noemen: Zahavi is al jarenlang dé grote speler van de nationale ploeg en is de topscorer aller tijden van het land. Op Instagram maakt Zahavi duidelijk dat de bond weigert mee te denken aan de slaapwensen van de speler. 

De voormalig PSV'er wil namelijk alleen op een kamer slapen en daar wil de bond niet aan meewerken. Zahavi stelde voor zelf te betalen voor zijn accommodatie, maar de bond wilde er niets van weten. 'Toen ik hoorde dat ze het daar niet mee eens zijn en ze willen dat ik koste wat kost mijn kamer deel, begreep ik dat het iets persoonlijks was en er spelletjes worden gespeeld', valt te lezen op Instagram. 

'Helaas heeft de bond besloten me niet uit te nodigen. Dat zorgde voor een shock en maakt me verdrietig. Ik denk dat dit het einde is van mijn interlandcarrière. Het is jammer dat we misschien uit elkaar moeten gaan vanwege een beslissing die mijn professionaliteit in de weg staat', vervolgt een teleurgestelde Zahavi. 'Bedankt voor het voorrecht om mijn land te dienen. Ik hou van mijn land.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eran Zahavi (@eranzahavi)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!