Nieuws

Feyenoord kent scheidsrechter: Fransman leidt duel tegen Sturm Graz

Feyenoord kent scheidsrechter: Fransman leidt duel tegen Sturm Graz

13-09-2022 10:54

Feyenoord speelt donderdagavond het Europa League-duel met het Zwitserse Sturm Graz en dat duel zal worden geleid door Jérôme Brisard. De 36-jarige Fransman floot onder meer de Franse bekerfinale tussen Paris Saint-Germain en Olympique Lyon. 

Dat laat de UEFA weten via de officiële kanalen. Brisard wordt geassisteerd door landgenoten Aurélien Drouet en Alexis Auger. Bastien Dechepy fungeert als de vierde man. De Italiaan Paolo Valeri zal dienen als videoscheidsrechter en worden bijgestaan door de Griek Agelos Evangelou. 

Brisard schuwt niet weg van gele kaarten en gaf dit seizoen in acht wedstrijden al 23 keer de gele prent. Ook werd de rode kaart twee keer getoond. De Nederlandse enclave bij Antwerp heeft ook al kennis gemaakt met de arbiter: in Europa floot de scheidsrechter al de wedstrijden tussen Basaksehir - Royal Antwerp FC en Petrocub - Fehérvár.

Feyenoord mag donderdag op zoek naar eerherstel in Europa na de 4-2 nederlaag op bezoek bij SS Lazio. De twee ploegen trappen om 18.45 uur af in De Kuip. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!