Nieuws

'Het gaat fysiek goed met Arnesen, hij heeft begrip voor situatie bij Feyenoord'

'Het gaat fysiek goed met Arnesen, hij heeft begrip voor situatie bij Feyenoord'

12-09-2022 12:15

Begin deze maand maakten Feyenoord en Frank Arnesen bekend per direct uit elkaar te gaan. Arno Vermeulen sprak met de Deen en laat bij Studio Voetbal weten dat het inmiddels goed met hem gaat. 

Arnesen lag maanden uit de roulatie wegens een bacteriële infectie, waardoor zijn werkzaamheden bij Feyenoord stil lagen. "Het gaat fysiek heel goed met hem", aldus Vermeulen. Het was lange tijd onzeker of de voormalig technisch directeur van Feyenoord weer helemaal de oude zou worden. "Dat heeft toch meegespeeld in het besluit om te stoppen bij Feyenoord. Hij heeft geen medicijnen meer en hoeft niet geopereerd te worden, dus dat is echt heel goed nieuws."

Er gaan geluiden rond dat Arnesen weggestuurd zou zijn bij Feyenoord, maar dat ontkracht Vermeulen. "Dat blijkt helemaal nergens uit. Hij trapt niet na naar de club en hij snapt het. Arnesen heeft toch wel begrip voor de situatie bij Feyenoord", zegt de sportjournalist. "Bovendien waren ze toch wel van plan om naar een nieuwe constructie toe te werken binnen de club. Te Kloese als algemeen directeur met een aantal managers om hem heen. Arnesen wilde graag alleen nog maar doen wat hij al deed."

Arnesen weet nog niet zeker of hij definitief uit de voetbalwereld stapt. "Hij zei: Ik ken mezelf, het kan goed zijn dat ik over een paar maanden toch weer iets in de voetballerij ga doen. Hij sluit dat in ieder geval niet helemaal uit."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s