Transfernieuws

Wolverhampton Wanderers heeft beet en presenteert transfervrije Diego Costa

Wolverhampton Wanderers heeft beet en presenteert transfervrije Diego Costa

12-09-2022 13:17

Wolverhampton Wanderers heeft de langverwachte transfer van Diego Costa wereldkundig gemaakt. De in Brazilië geboren Spaanse spits heeft een contract voor één jaar getekend bij de Premier League-club.

De komst van de transfervrije Costa hing al langer in de lucht. Door de personele problemen voorin - Raúl Jiménez en Saša Kalajdžić zijn geblesseerd - hoopten The Wolves buiten de transferperiode om een oplossing te vinden voor het hoofdpijndossier voorin. In de persoon van de voormalig goalgetter van Atlético Madrid en Chelsea is de vacature opgevuld.

"We zijn absoluut verheugd om Diego Costa te verwelkomen bij Wolves en hem terug te hebben in de Premier League", zegt voorzitter Jeff Shi op de clubsite. "Hij is een seriewinnaar met een schat aan ervaring op het hoogste niveau. Diego zal iets unieks brengen in onze kleedkamer en op het veld, en we kijken uit naar zijn impact dit seizoen op Molineux (stadion, red.)." Costa was sinds zijn vertrek in januari bij het Braziliaanse Atlético Mineiro transfervrij op te pikken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!