Nieuws

Stevige kritiek na Twente-deceptie: 'PSV had helemaal niets in te brengen'

Stevige kritiek na Twente-deceptie: 'PSV had helemaal niets in te brengen'

07-09-2022 08:16
4

PSV verloor afgelopen zaterdag met 2-1 van FC Twente in de Grolsch Veste. PSV-clubicoon en tevens oud-speler van beide clubs Willy van de Kerkhof is zeer kritisch op de Brabante grootmacht.

Van de Kerkhof zag de Tukkers 'erop vliegen'. "Samen met onze Unnerstall. Die pakte gewoon de punten voor FC Twente. Als je dan ziet hoe goed en opportunistisch FC Twente speelde. PSV had helemaal niets in te brengen", aldus de oud-voetballer tegenover Omroep Brabant.

"De tweede helft is weer een hele andere wedstrijd", vervolgt Van de Kerkhof. "FC Twente kan dat natuurlijk geen negentig minuten volhouden." Toch heeft de oud-voetballer ook een puntje van kritiek voor Twente. De Tukkers maakten zich volgens hem schuldig aan tijdrekken. Iets wat niet bij de club uit Enschede past volgens Van de Kerkhof.

"Dat is als toeschouwer niet leuk om te zien. Dat ze een minuut wachten om een vrije trap te nemen. Dat is ook een beetje FC Twente-onwaardig. Ik kan er slecht tegen moet ik eerlijk zeggen", aldus Van de Kerkhof.