Nieuws

Reus zag Haller op grote scherm: 'Ik kreeg kippenvel, ook omdat de fans juichten'

Reus zag Haller op grote scherm: 'Ik kreeg kippenvel, ook omdat de fans juichten'

07-09-2022 06:55
2

Sébastien Haller moedigde zijn teamgenoten aan in het stadion tijdens het Champions League-duel tussen Borussia Dortmund en FC Kopenhagen (3-0). Het zorgde voor extra motivatie, stelt aanvoerder Marco Reus.

Haller maakte afgelopen transferperiode de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund. Nog voordat de Frans Ivoriaanse spits van waarde kon zijn werd er teelbalkanker bij hem geconstateerd. Momenteel ondergaat Haller chemotherapie. "Hij doet het heel goed", aldus technisch directeur Sebastian Kehl, opgetekend door BILD. "Hij heeft er bewust voor gekozen om vandaag naar het stadion te komen, hij wilde erbij zijn."

De ploeggenoten van Haller kwamen er ook snel achter dat de spits op de tribune aanwezig was. "Toen we het veld opliepen, zagen we hem op het grote scherm. Ik kreeg kippenvel, ook omdat de fans enorm juichten", aldus Reus bij Prime Video. "We kijken er naar uit dat hij snel terugkomt, want hij voegt veel kwaliteit toe. Hij is een sterk persoon en zal ons nog veel geven." 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!