Reactie

Antony blikt terug op debuut: 'Vanaf het eerste moment had ik kippenvel'

Antony blikt terug op debuut: 'Vanaf het eerste moment had ik kippenvel'

06-09-2022 07:43

Antony kijkt met een trots gevoel terug op zijn eerste doelpunt in het Manchester United-shirt. De aanvaller debuteerde met een overwinning en een goal in de topper tegen Arsenal (3-1).

United kwam in de eerste helft op voorsprong via de dribbelaar. Na een fraaie aanval werd de bal panklaar afgeleverd door Marcus Rashford. "Ik hoefde niet veel meer te doen", vertelt Antony op het clubkanaal. "Ik zag de keeper en de bal kwam gewoon perfect naar mij toe om hem te plaatsen. Ik was erg blij dat ik gewoon op mijn instinct af ben gegaan."

Toen de bal tegen de touwen sloeg, kwam de nodige emotie los bij de peperdure United-aankoop. "Om mijn eerste doelpunt maken en dit moment te delen met het publiek, in een geweldige sfeer, was briljant. Vanaf het moment dat ik op het veld stond had ik kippenvel, omdat ik weet hoe graag ik hier wil zijn en ik ook weet hoe graag het publiek dit wilde."

Over zijn manier van juichen reageert Antony lachend. "Het is iets voor mijn vrienden", doelt de Braziliaan op zijn bijzondere pose na het scoren van de treffer. "Dus als ik een doelpunt maak, weten mijn vrienden wat het is, het is een tijger. Zo vier ik het."