Transfernieuws

'Costa probeert bij Premier League-club iets te doen aan transfervrije status'

'Costa probeert bij Premier League-club iets te doen aan transfervrije status'

04-09-2022 21:37

Wolverhampton Wanderers hoopt Diego Costa te verleiden tot een terugkeer naar de Premier League. De 33-jarige Braziliaan is transfervrij en gaat deze week een trainingsstage afwerken bij de Engelse middenmoter.

Al sinds januari kan Costa gaan en staan waar hij wil, nadat zijn verbintenis bij Atlético Mineiro ten einde was gekomen. De doelpuntenmachine van weleer hoopt op een rentree op de Europese velden, maar ondanks het feit dat hij al negen maanden transfervrij is, is het hem niet gelukt elders emplooi te vinden.

The Wolves zijn op zoek naar een spits door blessures van Rául Jiménez en Sasa Kalajdzic. Aangezien de transfermarkt gesloten is, moet de club het doen met transfervrije spelers. Volgens onder meer de BBC en The Athletic is Costa in beeld. Kalajdzic werd onlangs nog aangetrokken, maar viel in de wedstrijd tegen Southampton geblesseerd uit. Gevreesd wordt voor een zware knieblessure.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!