Nieuws

Sow reageert op transfersoap: 'Ik had het contract van De Graafschap niet gelezen'

Sow reageert op transfersoap: 'Ik had het contract van De Graafschap niet gelezen'

04-09-2022 09:58 Laatste update: 09:59

De transfersoap rond Sylla Sow is nog steeds niet afgerond, nadat zowel Go Ahead Eagles als De Graafschap een advocaat in de armen hebben genomen. De hoofdrolspeler zelf stelt dat hij niks verkeerds heeft gedaan in de hele situatie.

Sow leek op weg naar De Graafschap, maar koos vlak voor het verstrijken van de transferdeadline voor Go Ahead. De Superboeren vinden dat zij gelijk hebben en willen er een zaak van maken. "Het was een rollercoaster. Ik heb veel dieptepunten meegemaakt, veel stress", reageert Sow voor de camera van ESPN. "Het komt er gewoon op neer dat ik nog niet had getekend bij De Graafschap, ik had het contract nog niet gelezen. Go Ahead Eagles kwam met een voorstel, toen ben ik daarnaartoe gegaan."

Dat De Graafschap niet blij is met de situatie kan Sow enigzins wel begrijpen. "Ze weten dat het geen persoonlijke keuze was. Ik denk dat als ze uit de emotie zijn, ze het hopelijk beter kunnen begrijpen waarom ik deze keuze heb gemaakt", besluit de aanvaller.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!