Transfernieuws

'Groningen slaat opnieuw Spaanse aanbieding af: Strand Larsen raakt geïrriteerd'

'Groningen slaat opnieuw Spaanse aanbieding af: Strand Larsen raakt geïrriteerd'

29-08-2022 12:38
1

FC Groningen is nog steeds niet van plan om mee te werken aan een transfer van Jörgen Strand Larsen. De Noorderlingen hebben een bod afgeslagen van Celta de Vigo, tot onvrede van de spits.

Dat meldt Voetbal International. De Spanjaarden zouden een bedrag van om en nabij de tien miljoen euro hebben geboden, een bod dat ongeveer even hoog was als dat wat Bologna en Middlesbrough in een eerder stadium hebben geboden. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus zet nog altijd zijn hakken in het zand.

Dat is tegen het zere been van Strand Larsen. De Noor en zijn entourage lieten afgelopen week blijken geïrriteerd te zijn over de ‘arrogante houding en onbehoorlijke prijzen’ van Groningen. "We zijn heel teleurgesteld over hoe Mark-Jan Fledderus en FC Groningen deze zomer zijn omgesprongen met de biedingen", aldus Tore Pedersen tegenover VI.

"Toen Jörgen vorig seizoen rond deze tijd buiten het elftal viel, hebben we niet ons eigen plan getrokken, maar zijn we samen opgetrokken met de club. In dat licht is de houding van de club nu erg teleurstellend", besluit de zaakwaarnemer.

Het contract van Strand Larsen loopt nog twee jaar door, met een optie op nog een extra seizoen.