Nieuws

NEC is een publiekslieveling rijker: 'Dat het publiek mijn naam roept, is mooi'

NEC is een publiekslieveling rijker: 'Dat het publiek mijn naam roept, is mooi'

27-08-2022 08:08

De NEC-supporters heeft met Ibrahim Cissoko een nieuwe publiekslieveling in huis. De aanvaller was vrijdagavond de gevierde man door in de laatste minuut voor de gelijkmaker te zorgen tegen FC Groningen.

“Het voelde heerlijk om te scoren”, zei Cissoko tegenover Voetbal International. “Ik dacht nog wel even terug aan dat duel. Wat mijn geheim is? Haha, dat is er niet echt. Ik zie op de klok dat we nog een kwartier hebben en we staan met 1-0 achter. De trainer zei: maak je acties. Dan voel ik me goed.”

Het is niet de eerste keer dat Cissoko verantwoordelijk is voor het behalen van één of meerdere punten. Eerder maakte hij al een keer de winnende tegen Go Ahead Eagles, waardoor de NEC-supporters hem graag zien spelen. “Ik ben een straatvoetballer. Ik heb altijd geleerd om mijn acties te maken. Dat het publiek mijn naam roept, is alleen maar mooi.”

“Er komt best veel op me af”, vervolgt de doelpuntenmaker. “Vijf maanden geleden kende niemand mij in Nijmegen. Nu word ik vaak herkend. Dat is hartstikke leuk, hoor. Maar het kan wel snel gaan. Ik ben iemand uit de jeugd, daar houdt het publiek van. Ik denk ook dat mijn spel leuk is om naar te kijken.”