Transfernieuws

'PSV wil El Ghazi gratis overnemen, oud-Ajacied ziet Eindhoven wel zitten'

'PSV wil El Ghazi gratis overnemen, oud-Ajacied ziet Eindhoven wel zitten'

26-08-2022 18:47
1

PSV heeft het oog op Anwar El Ghazi laten vallen en is van plan de vleugelspeler transfervrij over te nemen van Aston Villa. De club uit Birmingham betaalde zelf nog bijna tien miljoen euro voor de aanvaller en wil deze niet zomaar laten gaan. El Ghazi zelf heeft wel oren naar een overstap naar Eindhoven. 

De Telegraaf meldt dat PSV in onderhandeling is met Aston Villa om de inmiddels 27-jarige El Ghazi in te lijven. De speler staat sinds 2019 onder contract bij Aston Villa, dat hem overnam van LOSC Lille. El Ghazi kan niet op veel speeltijd rekenen bij The Villains en werd het afgelopen halfjaar al uitgeleend aan Everton, waar hij eveneens niet veel speelde. Het contract van El Ghazi loopt tot 2023 door bij Aston Villa en PSV hoopt toe te slaan.

PSV ziet in El Ghazi de ideale vervanger van de weggevallen Noni Madueke en de Eindhovenaren zoeken ook nog een extra spits. Momenteel is Ismael Saibari het 'lapmiddel' om de geblesseerde Luuk de Jong de komende weken te vervangen, maar PSV is nog altijd druk op zoek naar een spits op de transfermarkt. Vanwege het eerder uitvallen van Yorbe Vertessen en de recente terugkeer van Carlos Vinícius, die niet wedstrijdfit is, is de spoeling op het gebied van aanvallers momenteel dun in Eindhoven.