Nieuws

Ajax-fans smeken Ihattaren om terugkeer in ArenA: 'Komt goed, komt goed'

Ajax-fans smeken Ihattaren om terugkeer in ArenA: 'Komt goed, komt goed'

15-08-2022 07:35 Laatste update: 08:17

Mohamed Ihattaren was zondagmiddag aanwezig in de Johan Cruijff ArenA om het duel tussen Ajax en FC Groningen te bekijken. Enkele fans vroegen de speler terug te keren bij de Amsterdammers en de aanvallende middenvelder had daar een positief antwoord op. 

Fans spotten de speler bij de roltrappen van de Johan Cruijff ArenA en vroegen hem terug te keren bij Ajax, aldus De Telegraaf. De speler zei enkel: 'Komt goed, komt goed', waarmee een terugkeer van het voormalig PSV-talent wellicht dichter bij is dan Ajax doet vermoeden. Trainer Alfred Schreuder liet het afgelopen weekend al weten WhatsApp-contact te hebben mett Ihattaren, na geruchten dat de trainer uit de buurt werd gehouden van de speler. 

Ihattaren kreeg onlangs last van bedreigingen uit het criminele circuit en wordt om veiligheidsredenen in de luwte gehouden door Ajax. De club is met de speler in gesprek om te kijken of er langzaam weer naar een rentree kan worden toegewerkt. Ajax huurt Ihattaren dit seizoen van Juventus en heeft ook een koopoptie. In mei stond vrijwel vast dat de Amsterdammers deze wilden lichten, maar dat is nu maar net de vraag.