Transfernieuws

'Feyenoord wil Hancko 'liever vandaag dan morgen', gesprekken verlopen stroef'

'Feyenoord wil Hancko 'liever vandaag dan morgen', gesprekken verlopen stroef'

12-08-2022 22:30

Marcos Senesi maakte deze week de overstap van Feyenoord naar AFC Bournemouth, maar de Rotterdammers hebben nog geen vervanger in huis. Sparta Praag-verdediger David Hancko staat op de nominatie om de Argentijn op te volgen, maar de transfer is allesbehalve rond.

Dat meldt Voetbal International. Volgens het medium hengelt Feyenoord de verdediger 'liever vandaag dan morgen' binnen, maar de onderhandelingen met Sparta Praag verlopen stroef. De Tsjechische topclub zet hoog in en vragen veel meer geld dan de nummer drie van het voorbije Eredivisieseizoen wil betalen.

Toch hopen de Rotterdammers de deal met Sparta Praag tot een goed einde te brengen. Hancko wordt in De Kuip als 'het ontbrekende puzzelstukje' gezien, meldt VI. De verwachting is dat de verdediger Senesi 'één op één' zou kunnen vervangen.

Komende zaterdag speelt Feyenoord thuis tegen sc Heerenveen. De verwachting is dat trainer Arne Slot de defensieve problemen dan oplost met de tevens aangetrokken Jacob Rasmussen. De aankoop zal samen met Gernot Trauner in het centrum starten. De twee ploegen trappen om 21.00 uur af in De Kuip.