Nieuws

Telstar steunt Van Iperen met speciaal shirt: 'Donny vecht als een leeuw!'

Telstar steunt Van Iperen met speciaal shirt: 'Donny vecht als een leeuw!'

12-08-2022 20:19

Mooie beelden vanuit Velsen-IJmuiden. Telstar speelt vrijdagavond tegen PEC Zwolle en komt met speciale shirts het veld op om Donny van Iperen te steunen. De oud-speler van onder meer Telstar en Go Ahead Eagles ligt in een coma in Moldavië na een harde botsing. 

De twee clubs trapten om 20.00 uur af en te zien was hoe spelers van Telstar met een speciaal shirt het veld betraden. De tekst 'Donny vecht als een leeuw' is te lezen op het speciale tricot. De inmiddels 27-jarige Van Iperen speelde tussen 2016 en 2019 bij Telstar. 

De situatie van Van Iperen is een verdrietige: de verdediger kwam hard in botsing in Moldavië tijdens een wedstrijd met zijn club Zimbru Chinisau. De speler knalde op de doelman, raakte bewusteloos en vocht de uren daarna voor zijn leven. Inmiddels is de Nederlander stabiel, maar ligt hij nog altijd in coma. De verwachting is dat Van Iperen zaterdag terugvliegt naar Nederland om zijn herstel in het Erasmus MC in Rotterdam voort te zetten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!