Nieuws

Schreuder heeft 'goed contact' met Ihattaren: 'Deze week via WhatsApp gesproken'

Schreuder heeft 'goed contact' met Ihattaren: 'Deze week via WhatsApp gesproken'

12-08-2022 15:58

In tegenstelling tot voorgaande berichtgeving beweert Alfred Schreuder dat hij nog altijd ‘goed contact’ heeft met Mohammed Ihattaren. De Ajax-trainer kan verder niet al te veel kwijt over de situatie rondom de spelmaker.

De situatie rondom Ihattaren houdt de gemoederen flink bezig in Nederland, merkt ook Schreuder. De oefenmeester deelde wat nieuwe informatie op de persconferentie van vrijdag. "Ik heb Ihattaren deze week kort gesproken via WhatsApp", stelt hij. "Ik heb goed contact met die jongen. In het begin was ik heel enthousiast over hem. Dat ben ik nog steeds wel, maar we zijn nu een ander traject ingegaan. Het is afwachten, maar het staat buiten kijf dat hij een fantastische speler is."

Volgens eerdere berichtgeving zou Schreuder worden ‘weggehouden’ van Ihattaren en zich niet met de situatie bemoeien. Ook zou het al einde verhaal zijn voor Mo, maar daar is volgens de Amsterdamse keuzeheer nog geen sprake van. "Nee, nee, nee", zegt hij. "De gesprekken lopen, dat is het enige wat ik gehoord heb."

"Ik kan er niet veel inhoudelijk over zeggen, ik weet alleen dat de gesprekken lopen. Daarbij moet ik het ook laten", besluit Schreuder. Ajax zou snel met meer duidelijkheid willen komen.