Slot openbaart: "Als hij vertrekt, halen we honderd procent zeker een vervanger"

31 juli om 16:53
Laatste update: 31 juli om 17:23

Voor Jean-Paul Boëtius is niet langer plaats in de hoofdmacht van Feyenoord. De transfervrije aanvaller annex middenvelder trainde een groot gedeelte van de voorbereiding mee met de selectie van het eerste elftal. Coach Arne Slot geeft daarnaast aan dat de Rotterdammers nog niet klaar zijn op de transfermarkt.

In aanloop naar het duel met Osasuna dat om 17.00 uur begint stond de Feyenoord-trainer voor de camera van ESPN. Daar wordt hij gevraagd naar de situatie omtrent Boëtius. "We hebben elkaar geholpen, maar een week voor de competitie moet je werken met de jongens die volgende week er moeten staan", zegt Slot tegen de betaalzender. "We geven hem de mogelijkheid om bij Feyenoord Onder 21 mee te trainen."

Fredrik Aursnes zou in de belangstelling staan van Benfica. Mocht het tot een transfer komen voor de Noor, gaat Feyenoord de transfermarkt opnieuw op. "Als hij vertrekt, dan gaan we honderd procent een vervanger halen. Quinten Timber is de vervanger van Guus Til", zo geeft Slot aan. De selectie is nog niet helemaal op peil. "Ik weet dat we op de achtergrond druk bezig zijn om ons op een paar posities te versterken. Zo hebben we nog twee linksbacks en een buitenspeler nodig", aldus de oefenmeester.