Opstellingen

Slot gooit drie nieuwelingen voor de leeuwen in oefenduel met Osasuna

Slot gooit drie nieuwelingen voor de leeuwen in oefenduel met Osasuna

31-07-2022 16:12

Feyenoord heeft de opstelling bekendgemaakt voor het laatste oefenduel van de voorbereiding. Om 17.00 uur nemen de Rotterdammers het in een lege Kuip op tegen La Liga-club Osasuna. Drie aankopen die de afgelopen week gepresenteerd werden, mogen zich vanaf de eerste minuut laten zien aan trainer Arne Slot.

Jacob Rasmussen (gehuurd van Fiorentina), Quinten Timber (gekocht van FC Utrecht) en Oussama Idrissi (gehuurd van Sevilla) beginnen allemaal vanaf de aftrap. In de verdediging kiest Slot voor Marcus Holmgren Pedersen, Marcos Senesi en Lutsharel Geertruida en dus de huurling van de Serie A-club.

Op het middenrif wordt Timber geflankeerd door Fredrik Aursnes (die naar verluidt in de belangstelling staat van Benfica) en Sebastian Szymański. Voorin staan Javaîro Dilrosun, Danilo Pereira en Idrissi aan de aftrap. Aanwinst Santiago Giménez verblijft nog in Mexico in afwachting van zijn werkvergunning. Orkun Kökcü is nog geblesseerd, Gernot Trauner zit op de bank.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!