Transfernieuws

'Feyenoord bereikt akkoord met Fiorentina: Rasmussen arriveert in Rotterdam'

'Feyenoord bereikt akkoord met Fiorentina: Rasmussen arriveert in Rotterdam'

29-07-2022 09:40 Laatste update: 09:53
1

Feyenoord gaat zich versterken met Jacob Rasmussen, meldt 1908.nl. Naar verluidt hebben de Rotterdammers een akkoord bereikt met Fiorentina over de transfer van de Deense verdediger.

Donderdagavond kwam het nieuws naar buiten dat Feyenoord zijn pijlen gericht zou hebben op Rasmussen. 1908.nl schrijft dat de deal deze week in een stroomversnelling is gekomen. Naar verluidt is de 25-jarige Deen al in de omgeving van Rotterdam gesignaleerd en zal hij vandaag een medische keuring afleggen. Rasmussen zal voor één seizoen gehuurd worden van Fiorentina. Technisch directeur Dennis te Kloese heeft een op tot koop bedongen in de huurovereenkomst.

Feyenoord is al een tijdje op zoek naar een linksbenige centrale verdediger achter Marcos Senesi. Ramon Hendriks was het afgelopen seizoen de back-up van de Argentijn, maar hij verkaste onlangs naar FC Utrecht. De Rotterdammers gaan ook de Mexicaanse spits Santiago Giménez inlijven, hij wordt zaterdag gepresenteerd. Eerder versterkte Feyenoord zich al met Quinten Timber, Oussama Idrissi, Javairo Dilrosu, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira en Mohamed Taabouni.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!