Transfernieuws

'Feyenoord meldt zich voor Rasmussen: Rotterdammers willen huurdeal met koopoptie'

'Feyenoord meldt zich voor Rasmussen: Rotterdammers willen huurdeal met koopoptie'

28-07-2022 21:42 Laatste update: 21:47

Feyenoord heeft zich officieel gemeld voor Jacob Rasmussen, meldt 1908.nl. De linksbenige verdediger moet op huurbasis overkomen van het Italiaanse Fiorentina.

Rasmussen werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan Vitesse en maakte een goede indruk in Arnhem. Hij kwam in de voorbije jaren tot 55 Eredivisie-wedstrijden en heeft zich in de kijker gespeeld van Feyenoord. De Deense verdediger beschikt bij Fiorentina over een tweejarig contract. Feyenoord wil een huurdeal sluiten met optie tot koop.

Feyenoord is al een tijdje op zoek naar een linksbenige centrale verdediger achter Marcos Senesi. Ramon Hendriks was het afgelopen seizoen de back up van de Argentijn, maar hij verkaste onlangs naar FC Utrecht. Volgens 1908.nl wordt de kans dat Rasmussen de overstap naar De Kuip maakt, heel reëel geschat. De Rotterdammers hadden eerder ook Dávid Hancko van Sparta Praag op het oog, maar die lijkt niet meer te komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!