Nieuws

'Sánchez in belangstelling van Olympique Marseille, club stelt twee voorwaarden'

'Sánchez in belangstelling van Olympique Marseille, club stelt twee voorwaarden'

28-07-2022 14:55

Alexis Sánchez staat in de belangstelling van Olympique Marseille. De aanvaller van Internazionale zou de aanval in Zuid-Frankrijk moeten komen versterken, maar de Franse topclub heeft twee voorwaarden. Volgens La Provence zouden de gesprekken tussen de Chileen en Marseille al zijn opgestart.

Sánchez beschikt in Italië over een aflopend contract. Met zijn eenjarige verbintenis is het ook voor Nerazzurri van belang om deze transferwindow te handelen als ze nog iets over willen houden aan de Chileen. Marseille is echter niet van plan om geld over te maken naar Milaan, wat zou betekenen dat de nummer twee van het afgelopen seizoen afstand moet doen van een transfersom.

De regionale krant meldt verder dat L’OM eerst ruimte moet maken in het salarishuis om de voormalig speler van FC Barcelona en Arsenal aan zich te kunnen binden. Ook de optie om spelers te verkopen ligt op tafel voor de Franse club. Sánchez was in 173 wedstrijden goed voor 36 goals en 35 assists in de Serie A. Ondanks het winnen van de Scudetto in 2021 heeft de 33-jarige aanvaller nooit volledig kunnen overtuigen in Milaan.