Transfernieuws

Napoli heeft beet: 'The Monster è Azzuro' moet Koulibaly doen vergeten

Napoli heeft beet: 'The Monster è Azzuro' moet Koulibaly doen vergeten

27-07-2022 13:50 Laatste update: 14:06

SSC Napoli heeft zich woensdag versterkt met Min-jae Kim. De robuuste Zuid-Koreaanse verdediger komt over van Fenerbahçe en moet de naar Chelsea vertrokken Kalidou Koulibaly doen vergeten.

Napoli meldt via de officiële kanalen dat het met Kim ‘The Monster è azzurro’ heeft binnengehaald. De centrale verdediger komt voor achttien miljoen euro over van Fenerbahçe. Die versterking was broodnodig, aangezien de club uit Napels een aantal weken geleden afscheid nam van Koulibaly, die zo’n 38 miljoen euro opleverde.

De 1.90 meter lange Kim werd in 2021 voor drie miljoen overgenomen door de Turken van het Chinese Beijing Guoan. De Zuid-Koreaan speelde veertig interlands voor zijn land en mag zich nu gaan laten zien in Italië.

Na het vertrek van Dries Mertens (nog geen club), Lorenzo Insigne (Toronto FC), Koulibaly (Chelsea), Arkadiusz Milik (Olympique Marseille) en David Ospina (Al-Nassr) heeft Napoli eindelijk weer een inkomende transfer te pakken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!