Breaking news

Bedrijvig Feyenoord heeft volgende aanwinst binnen: Idrissi komt over van Sevilla

Bedrijvig Feyenoord heeft volgende aanwinst binnen: Idrissi komt over van Sevilla

27-07-2022 12:52 Laatste update: 13:20

Feyenoord heeft de komst van Oussama Idrissi wereldkundig gemaakt. De aanvaller komt op huurbasis over van Sevilla en moet Arne Slot van meer opties in de aanval voorzien.

Zodoende keert Idrissi terug op bekend terrein. Eerder speelde de buitenspeler al in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Via de officiële kanalen maakt Feyenoord kenbaar een overeenkomst te hebben bereikt met Sevilla over een huurperiode van één jaar. "De jaren hier in de jeugdopleiding hebben mij veel gebracht, als voetballer en als mens", reageert Idrissi op zijn overgang. "Ik heb daar hele warme en mooie herinneringen aan en wil er hier graag meer aan toevoegen. Als speler van Feyenoord in De Kuip spelen is altijd een droom geweest. Ik ben enorm vereerd dat dat er nu van gaat komen."

Idrissi speelde eerst voor de amateurclubs DOSKO, FC Bergen en Halsteren, voordat hij in 2011 de overstap maakte naar Feyenoord. Vervolgens kwam hij via FC Groningen bij AZ terecht. Bij die club werkte de vleugelaanvaller al eerder samen met Arne Slot. Sevilla was dermate onder de indruk dat het twaalf miljoen euro betaalde voor Idrissi in 2020. Bij de La Liga-club slaagde de rechtspoot niet. Verhuurperiodes bij achtereenvolgens Ajax en FC Cádiz volgden. Het is niet duidelijk of Feyenoord een optie tot koop heeft bedongen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!