Transfernieuws

'Ex-RKC'er Sow keert na mislukt Engels avontuur terug op de Nederlandse velden'

'Ex-RKC'er Sow keert na mislukt Engels avontuur terug op de Nederlandse velden'

24-07-2022 14:56

Sylla Sow keert na één seizoen in Engeland terug op de Nederlandse velden, meldt De Gelderlander. De voormalig RKC'er gaat een tweejarig contract tekenen bij De Graafschap

Sow speelde afgelopen seizoen bij Sheffield Wednesday. De behendige buitenspeler had zich echter een succesvollere periode voorgesteld in Engeland. Hij kwam slechts dertien wedstrijden in actie in de League One, het derde niveau in Engeland. In deze optredens was hij twee keer trefzeker. Sow zat in de laatste wedstrijden al niet meer bij de wedstrijdselectie en mag naar verluidt transfervrij vertrekken bij Sheffield Wednesday.

De voormalig speler van RKC wordt de negende zomeraanwinst van De Graafschap. Eerder trokken de Doetinchemers Siem de Jong, Alexander Büttner, Lion Kaak, Rio Hillen, Jan Lammers, Xando Schenk, Robin Schouten (huur) en Mees Bakker (huur) al aan. Ook raakte de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie een aantal spelers kwijt, onder wie sterkhouders Julian Lelieveld (RKC Waalwijk) en Danny Verbeek (FC Den Bosch).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!