Transfernieuws

Twente heeft begeerde Tzolis binnen: 'Hij wilde eigenlijk maar naar één club'

Twente heeft begeerde Tzolis binnen: 'Hij wilde eigenlijk maar naar één club'

22-07-2022 20:23

De champagne kan ontkurkt worden in Enschede, want FC Twente heeft de begeerde Christos Tzolis binnengehaald. De Grieks international van Norwich City speelt komend seizoen op huurbasis voor de Tukkers.

"Wij zijn hartstikke blij met de komst van Christos Tzolis. Het is een twintigjarige linksbuiten die heel doelgericht en talentvol is", zegt Jans tegenover de camera van ESPN. "Wel mooi, er waren meer clubs die om hem streden, maar hij wilde eigenlijk maar naar één club en dat was FC Twente."

De oefenmeester van Twente denkt dat Dimitris Limnios (Griekse huurling van afgelopen seizoen), Aron Winter en John van 't Schip (coaches nationale ploeg Griekenland) een goed woordje hebben gedaan voor de club. "Maar we hebben Tzolis zelf ook gesproken. Ik denk dat hij zo'n goed gevoel had bij FC Twente en ook keek naar de ontwikkeling van Dimitris Limnios, dat hij dacht: daar wil ik heen."

Tzolis is na Sem Steijn, Mathias Kjølø en Przemyslaw Tyton het vierde nieuwe gezicht in Enschede. Eerder legde Twente ook al huurlingen Michel Sadílek en Michel Vlap definitief vast en besloot Joshua Brenet zijn aflopende contract in de Grolsch Veste te verlengen.