Nieuws

Martins Indi positief: 'Ik ben heel tevreden, jongens komen hier met flair'

Martins Indi positief: 'Ik ben heel tevreden, jongens komen hier met flair'

21-07-2022 22:41

Bruno Martins Indi kijkt met een goed gevoel terug op de wedstrijd tegen Tuzla City. De kersverse aanvoerder van AZ is vooral lovend over het spel van aanwinst Jens Odgaard.

"We zijn goed aan de wedstrijd begonnen en hadden veel kansen", zegt Martins Indi tegenover de camera van RTL 7. "Maar we moeten meer uitlopen, we liepen soms tegen een counter aan. Over het algemeen was het goed."

Analist Johan Boskamp vond dat het baltempo van de Alkmaarders in de tweede helft te laag was. "Dat komt ook door de tegenstander", reageert de aanvoerder van AZ. "Ze hadden zes of zeven mensen in de laatste lijn. Dat is iets waar we van moeten leren, sneller van kant naar kant en zo onze aanvallers in stelling brengen."

Martins Indi is erg te spreken over het team en heeft in het bijzonder lovende woorden over voor Jens Odgaard, die onlangs een meerjarig contract ondertekende in Alkmaar. "Ik ben heel tevreden, jongens komen hier met flair, ook de jongens die invallen. Eerste wedstrijd van Jens, je ziet hoe hij die penalty veroorzaakt met een goede actie. We zijn gewoon een goed, sterk team."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!