Transfernieuws

'Beweging rondom Kökcü, dubbele gevoelens overheersen bij Feyenoord'

'Beweging rondom Kökcü, dubbele gevoelens overheersen bij Feyenoord'

17-07-2022 17:09

Volgens Voetbal International is het niet uitgesloten dat Orkun Kökcü zijn laatste training als Feyenoorder erop heeft zitten. De Turkse middenvelder staat in de belangstelling van diverse clubs uit internationale topcompetities.

Het weekblad weet dat er 'beweging' is rond Kökcü. Clubs uit de Premier League en Serie A zouden nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in de international. 'Dubbele gevoelens' zouden overheersen bij Feyenoord. De Stadionclub verkocht eerder deze zomer al Luis Sinisterra voor maximaal dertig miljoen euro aan Leeds United en Tyrell Malacia voor maximaal zeventien miljoen euro aan Manchester United.

'Kökcü kan Feyenoord opnieuw een flink bedrag opleveren, maar als hij vertrekt, loopt er kwaliteit de deur uit waaraan Feyenoord zo veel behoefte heeft', klinkt het. De toekomst van Cole Bassett lijkt op zijn beurt niet in Rotterdam te liggen. In een eerder stadium werd duidelijk dat Fortuna Sittard geïnteresseerd is, maar van een akkoord is nog geen sprake. Alhoewel Feyenoord de Amerikaan huurt van Colorado Rapids wordt overwogen om de middenvelder onder te verhuren aan de Limburgers.