Nieuws

'PSG haakt af voor Scamacca, spits kan rekenen op interesse uit Premier League'

'PSG haakt af voor Scamacca, spits kan rekenen op interesse uit Premier League'

13-07-2022 12:56 Laatste update: 12:57

West Ham United hoopt zich snel te versterken met Gianluca Scamacca. De spits van US Sassuolo stond ook op het lijstjes van Paris-Saint-Germain, maar de Franse topclub haakte af door het hoge prijskaartje.

PSV zal dus nog even geduld moeten hebben. Scamacca doorliep de jeugdopleiding van de Eindhovenaren, die een doorverkooppercentage van tien procent hebben bedongen. Fabrizio Romano meldt dat West Ham een openingsbod van ongeveer veertig miljoen euro op tafel gaat leggen. Sassuolo mikt zelf op een bedrag van vijftig miljoen euro. PSG was niet bereidt om dat te betalen voor de 23-jarige aanvaller.

Scamacca vertrok in 2017 bij PSV en liep ook nog een tijdje rond bij PEC Zwolle. Ook daar wist hij geen potten te breken. De aanvaller trok naar Sassuolo, waar hij een ijzersterke indruk maakt en voor een miljoenenbedrag op weg lijkt naar de uitgang.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!