Transfernieuws

Update: 'United brengt laatste bod uit om Martínez los te weken bij Ajax'

Update: 'United brengt laatste bod uit om Martínez los te weken bij Ajax'

13-07-2022 13:51 Laatste update: 13:52

Manchester United heeft woensdag naar verluidt een 'final offer' gedaan voor Lisandro Martínez te bespreken, dat melden Engelse media. De Argentijnse verdediger gaf eerder al aan graag de overstap te willen maken naar de Britse grootmacht. 

Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn Ajax en United aangekomen bij de 'key stages'. Hij meldt dat de Amsterdammers openstaan voor een verkoop, uiteraard zullen The Mancunians dan wel aan het gewenste transfersom moeten voldoen. Deze bedraagt naar verluidt tussen de 55 en zestig miljoen euro. Eerder werd een bod van vijftig miljoen euro al afgewezen door Ajax. Naar verluidt gaat Manchester United een 'final offer' van 55 miljoen euro uitbrengen.

Martínez beschikt in Amsterdam nog over een driejarig contract. De verdediger annex middenvelder kwam in 2019 over van Defensa y Justicia en kostte destijds zeven miljoen euro. Ajax zal het dossier van David Neres in het achterhoofd houden in de huidige situatie: de Braziliaan kon voor 50 miljoen euro de overstap naar China maken, maar Ajax bedankte voor het aanbod. Uiteindelijk vertrok Neres voor twaalf miljoen euro naar Shakhtar Donetsk.