Transfernieuws

'Arsenal wil steunpilaar Bosz overnemen, maar zal diep in de buidel moeten tasten'

'Arsenal wil steunpilaar Bosz overnemen, maar zal diep in de buidel moeten tasten'

10-07-2022 14:57

Arsenal gaat zich binnenkort melden voor Lucas Paquetá. De Braziliaan heeft zijn vertrekwens ingediend bij Olympique Lyon en de club gaat daarmee akkoord, mits het juiste bedrag wordt geboden door een club. 

Dat meldt CBS Sports. Paqueta was het afgelopen seizoen belangrijk voor de ploeg van Bosz. Ondanks een sterk seizoen van de middenvelder eindigde de Franse club op een teleurstellende achtste plaats in de Ligue 1. Paqueta kwam in 2020 over van AC Milan en destijds werd er twintig miljoen euro betaald voor de speler. 

Lyon-president Jean-Michel Aulas wil minstens 65 miljoen euro zien voor de middenvelder en dus kan Arsenal de borst natmaken. In januari zei Aulas nog dat hij 80 miljoen euro wilde ontvangen voor de Braziliaan, maar dat bedrag is inmiddels enigszins geslonken. Paquetá ligt tot 2025 vast bij Lyon en staat op de radar bij meerdere grote clubs. Arsenal wordt gezien als hoofdkandidaat, maar the Gunners moeten nog een officieel bod uitbrengen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!