Transfernieuws

'Bazoer kan Marseille vergeten: zeven andere clubs geïnteresseerd'

'Bazoer kan Marseille vergeten: zeven andere clubs geïnteresseerd'

09-07-2022 10:36 Laatste update: 10:36
1

Riechedly Bazoer kan een transfer naar Olympique Marseille op zijn buik schrijven. De Franse grootmacht is niet langer in de markt voor de transfervrije Nederlander nu Igor Tudor is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

Dat nieuws wordt gebracht door La Provence. In een eerder stadium werd al duidelijk dat laatste woord aan Tudor was aangaande de komst van Bazoer naar Marseille. Volgens de krant is de opvolger van Jorge Sampaoli dus voor de komst van de zesvoudig international gaan liggen. Onder meer Lille OSC en het Olympique Lyon van Peter Bosz zouden geïnteresseerd zijn.

Momenteel verblijft Bazoer bij FC Utrecht om zijn conditie op peil te houden. De Telegraaf weet op zijn beurt dat er voornamelijk interesse voor de verdediger annex middenvelder is vanuit Griekenland en Turkije. AEK Athene, Olympiakos Piraeus, Kasimpasa, het Adana Demirspor van Mario Balotelli en Istanbul Basaksehir willen de verdediger annex middenvelder graag aantrekken, weet de ochtendkrant.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!