Nieuws

Bazoer en Troupée duiken op bij oude club FC Utrecht: 'Ze zijn clubloos...'

Bazoer en Troupée duiken op bij oude club FC Utrecht: 'Ze zijn clubloos...'

30-06-2022 09:40
2

Riechedly Bazoer traint vanaf deze week mee bij FC Utrecht. De bij Vitesse vertrokken verdediger heeft nog geen club gevonden voor komend seizoen.

Bazoer is sinds deze zomer transfervrij nadat hij zijn aflopende contract bij Vitesse niet verlengde. De 25-jarige verdediger annex middenvelder heeft ondanks de interesse vanuit Frankrijk, Italië en Duitsland nog geen nieuwe club gevonden en traint daarom mee bij zijn oude club. Bazoer speelde in 2018/2019 één seizoen voor de Domstedelingen. Een hernieuwde samenwerking lijkt niet aan de orde.

Naast Bazoer laat Utrecht ook twee andere oud-spelers meetrainen: Giovanni Troupée en Zineddine Bourebaba. Eerstgenoemde speelde afgelopen seizoen voor FC Twente, waar zijn contract niet werd verlengd. De negentienjarige Bourebaba was vorig seizoen tot februari actief voor Jong FC Utrecht, maar keerde vanwege privéomstandigheden terug naar zijn thuisland Frankrijk.

"Ze zijn clubloos en houden op deze manier hun conditie op peil. Fijn dat we jullie kunnen helpen, boys!", aldus de Domstedelingen. Het drietal zal aansluiten bij Jong FC Utrecht.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!